יום העצמאות הגיע ומחר תתמלא הארץ במטיילים ובממנגלים (זו באמת מילה?) אז לכבוד מאורע זה החלטנו לפרסם היום טיפים ועצות שישפרו לכם את החגיגות.
כמובן שהטיפ הטוב ביותר ל'על האש' הוא שהאוכל יהיה טעים ושתשקיעו, אבל זה כבר לא תלוי בנו, לכן ניתן לכם טיפים לכל מה שמסביב.
1. השתמשו בתבנית של מאפינס כדי להניח במרכז השולחן את הרטבים השונים.
2. נקו את הגריל שלכם! אם לא במעוד מועד, אפשר להשתמש כשהגריל חם בחצי בצל טבול בשמן ולשפשף את הרשת.
3. אפשר להניח על הגריל לא רק בשר אלא גם ירקות ולחמים (פיתות כמובן) לפי הטעם.
4. השתמשו ב-2 'סיחים' או 'שיפודים' על מנת שהאוכל ייתפס יותר טוב. לא נעים שדברים מתחילים להחליק אל תוך הגחלים, השולחן והבגדים.
5. תמיד תדאגו שיהיה משהו להניח עליו את הדברים, אם אתם יוצאים מהבית קחו אתכם שולחנון כי לשים את הדברים על משטחים לא נקיים נותן הרגשה רעה.
6. במידה ואתם קבצה גדולה עם הרבה ילדים, תנו לילדים לאכול ראשונים. לא כל הארוחות המשפחתיות נראות רגועות כמו בתמונה המצורפת.
7. תכינו את עצמם מראש, תכינו רשימה של דברים שצריך לקנות ולהכין ולא רק בשר, ירקות, סלטים, חד פעמי, כלים, גחלים ועוד… אלא תנסו להגדיל את הראש ולהיזכר "מה היה חסר שנה שעברה".
8. תקנו לכולם סיבה לדבר על הגריל שלכם ותנסו להגדיל ראש ולהיות יצירתיים יותר באוכל שאתם מגישים. (תמונה לדוגמא)
9. הקפידו על הבטיחות.
10. אם אתם ממנגלים מחוץ לבית – בבקשה, בבקשה תנקו אחריכם.